Магазин временно не работает
График работы:

Будние: 10:00–19:00

Сб-Вс: в дежурном режиме

0
Мой заказ
Каталог
Рус
Добавьте товары в желания

Настольная игра Janod Бинго. Изучение цвета J02693

В наличии
Артикул: J02693
549 грн
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список желаний

Доставка по Украине осуществляется компанией "Новая почта".

Больше информации о доставке

  • Банковской картой в LiqPay, WayForPay.
  • Через кассу или терминал самообслуживания Приватбанк.

 

Гарантия от производителя

Характеристики
Бренд Janod
Описание

Дерев’яна настільна гра лото Бінго. Вивчення кольору від французького бренду якісних дитячих іграшок Janod. До комплекту гри входить: 6 ігрових карток, 60 різнокольорових фішок.

Відкріпіть від карток 11 картонних фішок, пофарбованих з обох боків. Помістіть фішки у мішечок. Інші 49 фішок, які пофарбовані з одного боку червоним, необхідно розмістити лицьовим боком поряд із мішечком. Ці фішки використовуються для заповнення карток бінго. Кожен гравець отримує одну (або декілька) карток бінго і обирає будь-яку сторону картки для заповнення: або з малюнком, або з шістьма кольоровими колами.

Правила гри: кожен із гравців по черзі дістає фішку з мішечка. Гравці уважно дивляться, чи є на їхніх картках колір цієї фішки. Якщо цей колір присутній на малюнку, гравці беруть із загальної купи фішку цього кольору і заповнюють свою картку. Перемагає той, хто першим заповнить свою картку.

Інший варіант гри: гравці можуть грати без бавовняного мішка; всі фішки перемішуються та розташовуються на столі лицьовою стороною вниз. Кожен гравець по черзі бере фішку: якщо цей колір є на картці, гравець заповнює цією фішкою свою картку, в іншому разі – фішка повертається назад у загальну купу.

Новый отзыв или комментарий
Войти с помощью
Оцените товар
Отправить
Наверх